det-ultimate-utdrikningslaget-amsterdam2
Amsterdam

Det ultimate utdrikningslaget i Amsterdam | Pissup Reiser

Sjekk tilgjengelighet

Det ultimate utdrikningslaget i Amsterdam | Pissup Reiser

Pris fra
kr2645 pp

Contemporary Amsterdam Hotel, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting i 2 netter
  • Kanalbåtcruise
  • Coffeeshop Guide
  • Red Light Kveld
  • Program

  • Overnatting

  • Galleri

Fredag

Coffeeshop Guide

Coffeeshop Guide

Coffeeshop Guide viser dere den mer liberale siden av Amsterdam. Lær dere alt dere trenger å vite om cannabis, besøk 3 coffeeshops og rull egne jointer. Dette blir garantert et høydepunkt på turen!

Lørdag

Kanalbåtcruise med Ubegrenset Drikke

Kanalbåtcruise med Ubegrenset Drikke

På dette kanalbåtcruiset får dere se hele Amsterdam fra de verdenskjente kanalene, samtidig som det finnes ubegrenset med drikke på båten! Kapteinen styrer dere på kanalene, mens dere slapper av.
Red Light Kveld

Red Light Kveld

Den ultimate Red Light District-opplevelsen. Vi har også sørget for å fikse inngang til en strippeklubb og til en nattklubb når dere har fått nok nakenhet.

Detaljer

Ahhhh, Red Light District i Amsterdam... det er nesten om om festgudene selv har designet et PERFEKT område for utdrikningslag.

Denne pakken har med tre ting Amsterdam er kjent for: De flotte jentene i Red Light District, coffeeshops, der du kan prøve spesielle "urter" helt lovlig, og de vakre kanalene...

RED LIGHT KVELD - Dra på en barcrawl gjennom de verdenskjente gatene i Red Light... etterfulgt av et besøk på et sexy pornoshow. HETT!

COFFEESHOP GUIDE - Få en omvisning på flere coffeeshops og weed-vennlige barer, pluss et besøk på et cannabismuseum og en quiz... og dere får selvsagt sjansen til bli litt "glade" på hvert sted dere kommer til! Puff puff pass.

KANALBÅTCRUISE - Se Amsterdam slik det er ment at man skal se den... via en kanalbåt. Men dette er mer enn bare et cruise. Dette er Pissup - så dere kommer også til å få ubegrenset med drikke. SKÅL!

Ikke nok med det - vi inkluderer også 2 netters budsjettovernatting. Dette er ikke Grand Hotel, men det ligger sentralt og man får stor valuta for pengene. Alt dere trenger er et sted der dere kan stupe i seng etter en hard kveld på flaska!

Din overnatting

Contemporary Amsterdam Hotel

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Contemporary Amsterdam Hotel Image

The hotel is located in the west of Amsterdam, thanks to public transport close by it takes only 12 minutes to get in the city centre. In this hotel you can also use a large common area, a games corner, and there is a bar. The rooms themselves are spacious, clean, and modern.

Detaljer
Upgrade

Amsterdam upgrade options

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding