pils-piker-pistoler-amsterdam
Amsterdam

Pils, piker og pistoler i Amsterdam

Sjekk tilgjengelighet

Pils, piker og pistoler i Amsterdam

Pris fra
kr2113 pp

Relaxing luxury Hotel , 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting i 2 netter
  • Paintball
  • Bryggeriomvisning
  • Red Light Pubcrawl
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Festgjeng på Barcrawl

Festgjeng på Barcrawl

Festgjeng på barcrawl er en felles barrunde der dere får møte nye og festlige mennesker. Dere blir tatt med til opptil 5 barer og alle får 2 gratis shots på hver bar!

Lørdag

Hollandsk Paintball

Hollandsk Paintball

Hollandsk Paintball er den perfekte måten å få adrenalinet til å pumpe og for å få hevn på kompisene dine for alt de har gjort mot deg opp gjennom tidene!
Bryggeriomvisning

Bryggeriomvisning

Bryggeriomvisning i Amsterdam på et av verdens mest kjente bryggerier - Heineken Experience. Deretter får dere dra videre til en av Amsterdams best bevarte hemmeligheter inne i en vindmølle!

Detaljer

Pils, piker og pistoler - de 3 viktigste tingene man trenger til det ULTIMATE utdrikningslaget i Amsterdam. Helgen kommer altså til å bestå av:

PILS - En bryggeriomvisning som avsluttes med litt god drikke... lær mer om ølen og drikk den etterpå, alt samlet i en og samme aktivitet!

PIKER - Festgjeng på barcrawl er perfekt for å møte flotte jenter... dra ut på en barrunde med en gjeng festglade mennesker og bli kjent med noen nye piker dere kanskje kan ta med tilbake på hotellet (ikke brudgommen såklart!).

"PISTOLER" - Hollandsk paintball er den beste måten å få ut litt aggresjon på. Her får dere nemlig skyte løs på brudgommen og gi ham et par skikkelige blåmerker.

Etter en hard kveld på byen trenger man å hvile seg litt... slik at man skal kunne klare å være med på neste runde. Vi fikser en komfortabel budsjettovernatting til dere i to netter.

Om dere vil ha transport til flyplassen er det bare å si fra til oss!

Din overnatting

Relaxing luxury Hotel

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Relaxing luxury Hotel  Image

The hotel is located in the west of Amsterdam. It's only a short bus-ride to the city centre. But what it lacks in a central location it makes up for in its relaxing, well-designed hotel and rooms. The rooms themselves are spacious and modern, and tastefully designed. Rooms feature a Minibar, TV and a tea/coffee-station.

Detaljer
Upgrade

Amsterdam upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding