luksuspakke-amsterdam
Amsterdam

Luksuspakke i Amsterdam

Sjekk tilgjengelighet
 

Luksuspakke i Amsterdam

Pris fra
kr2412 pp

Central Hostel in Amsterdam, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Flyplasstransport
  • Biff og bryster
  • Inngang på klubb
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport - Pakke tur/retur

Flyplasstransport - Pakke tur/retur

Flyplasstransport - en tur/retur pakke fra Schiphol til sentrum av Amsterdam. Vi fikser transporten slik at dere ikke trenger å tenke på noe som helst under turen. Dere blir fraktet i en helt egen minibuss!

Lørdag

Biff og Bryster

Biff og Bryster

Biff og Bryster gir dere akkurat det som står på pakken. Nemlig et herlig biffmåltid med alt tilbehør og et fantastisk strippeshow der puppene danser foran ansiktene deres!
Klubbkveld

Klubbkveld

En klubbkveld i Amsterdam er noe dere sent kommer til å glemme. Dere får gå forbi køen og har et bord reservert inne på klubben. Slipp danseløven i deg løs sammen med Pissup!

Detaljer

Dette er virkelig drømmen! Denne luksuspakken i Amsterdam kommer til å gi dere en opplevelse for livet.

FLYPLASSTRANSPORT - Vi fikser privat flyplasstransport til dere, både ved ankomst og avreise. Så slipper dere å tenke på å fikse taxi eller annen transport.

VIP KLUBBKVELD - Dette er akkurat som du har forestilt deg. Gratis inngang, hopp over køen og få deres helt egne bord på en fet nattklubb i Amsterdam... Vi har flere ulike å velge mellom, så enten om det er litt fet EDM dere er ute etter eller om det er Hip Hop som er deres ting, så har vi noe for enhver smak.

BIFF OG BRYSTER - Pupper og rødt kjøtt. Her får dere akkuratt det som står, nemlig en herlig biffmiddag etterfulgt av et privat strippeshow.

Et bra 3-stjersners hotell er akkurat det dere trenger til et utdrikningslag som dette. Komfortabelt, romslig og sentralt. Den perfekte plassen å stupe på når kvelden er omme og man trenger en god natts søvn.

Ta en titt på de andre aktivitetene våre også, og om dere ser noe dere liker - ta kontakt da vel! Vi sørger for at dette blir en helg dere kommer til å huske lenge fremover... eller ikke, alt etter hvor mange halvlitere dere heller i dere.

Din overnatting

Central Hostel in Amsterdam

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Central Hostel in Amsterdam Image

The Hostel is located in the city center of Amsterdam, right in the historic canal belt. The rooms are furnished in a simple and practical fashion. Don't expect anything too deluxe, it's all about good budget central accommodation. In this hostel the big advantage, aside from the price and the great location, is that you can use a large common area, which has a bar, plus there's an outdoor terrace. Book this to get a great value for your money - you'll have more money left for beer.

Detaljer
Upgrade

Amsterdam upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding