budsjettpakke-amsterdam
Amsterdam

Budsjettpakke i Amsterdam

Sjekk tilgjengelighet

Budsjettpakke i Amsterdam

Pris fra
kr1218 pp

Relaxing luxury Hotel , 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting i 2 netter
  • Festgjeng på barcrawl
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Festgjeng på Barcrawl

Festgjeng på Barcrawl

Festgjeng på barcrawl er en felles barrunde der dere får møte nye og festlige mennesker. Dere blir tatt med til opptil 5 barer og alle får 2 gratis shots på hver bar!

Detaljer

Har dere et stramt budsjett? Vil dere spare penger for å få mer til overs til øl og lapdancer? Denne pakken har alt det viktigste til et utdrikningslag i Amsterdam.

Vi fikser et greit hotell til en bra pris, som også er i nærheten av der alt hender (og med det mener vi barer og flotte damer!). Det kommer ikke til å være som Grand Hotel, men det kommer i det minste til å være et sted der dere kan dumpe i seng etter en gal kveld på byen i den originale Syndens by.

I tillegg til det, så ordner vi også plass til dere på en barcrawl - der en morsom lokalguide tar dere og en gjeng andre festglade folk med ut på en runde til de beste barene og pubene Amsterdam har å by på...

Denne pakken har alt dere trenger til et vellykket utdrikningslag. Og om dere vil legge til noen andre aktiviteter er det bare å spørre oss, så fikser vi det!

Din overnatting

Relaxing luxury Hotel

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Relaxing luxury Hotel  Image

The hotel is located in the west of Amsterdam. It's only a short bus-ride to the city centre. But what it lacks in a central location it makes up for in its relaxing, well-designed hotel and rooms. The rooms themselves are spacious and modern, and tastefully designed. Rooms feature a Minibar, TV and a tea/coffee-station.

Detaljer
Upgrade

Amsterdam upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding