budsjettpakke-amsterdam
Amsterdam

Budsjettpakke i Amsterdam

Sjekk tilgjengelighet

Budsjettpakke i Amsterdam

Pris fra
kr1218 pp

Stylish luxury Hotel , 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting i 2 netter
  • Festgjeng på barcrawl
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Festgjeng på Barcrawl

Festgjeng på Barcrawl

Festgjeng på barcrawl er en felles barrunde der dere får møte nye og festlige mennesker. Dere blir tatt med til opptil 5 barer og alle får 2 gratis shots på hver bar!

Detaljer

Har dere et stramt budsjett? Vil dere spare penger for å få mer til overs til øl og lapdancer? Denne pakken har alt det viktigste til et utdrikningslag i Amsterdam.

Vi fikser et greit hotell til en bra pris, som også er i nærheten av der alt hender (og med det mener vi barer og flotte damer!). Det kommer ikke til å være som Grand Hotel, men det kommer i det minste til å være et sted der dere kan dumpe i seng etter en gal kveld på byen i den originale Syndens by.

I tillegg til det, så ordner vi også plass til dere på en barcrawl - der en morsom lokalguide tar dere og en gjeng andre festglade folk med ut på en runde til de beste barene og pubene Amsterdam har å by på...

Denne pakken har alt dere trenger til et vellykket utdrikningslag. Og om dere vil legge til noen andre aktiviteter er det bare å spørre oss, så fikser vi det!

Din overnatting

Stylish luxury Hotel

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Stylish luxury Hotel  Image

The stylish Hotel is conveniently located in the city centre, in the beautiful Amsterdam Museum Quarter. The hotels rooms feature modern stylish design. All the rooms are equipped with comfortable beds, a TV, tea station, and a private bathroom. This is the perfect choice if you want your own private space, in a stylish centrally located hotel!

Detaljer
Upgrade

Amsterdam upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding