Amsterdam Riflekonkurranse image

Riflekonkurranse i Amsterdam

Riflekonkurranse i Amsterdam

Inkludert

  • Alt nødvendig utstyr
  • Kvalifiserte instruktører
  • 30 skudd med .22-kaliber rifle
dagtid
  • Oversikt

Riflekonkurranse i Amsterdam – finn ut hvem som er den fødte skarpskytteren i gjengen!

Om du noensinne har tenkt at du var en bra skytter på videospill, så har du nå sjansen til å teste i virkeligheten her.

Når dere kommer til skytebanen i Amsterdam, som er sentralt beliggende og derfor er det ikke nødvendig med transport, så kommer instruktørene til å vise dere hvordan dere skyter – de lader våpnene for dere og viser dere hvordan dere sikter inn på målet.

Disse riflene er skikkelige beist, så dere får vernebriller og hørselvern for å beskytte dere mot smellene. Dere får alle 30 skudd hver med en .22 kaliber rifle.

Merk: Alle må ha med seg gyldig ID til skytebanen, pass eller førerkort. Husk på at norske bankkort med ID vanligvis ikke godkjennes som gyldig identifikasjon utenfor Norge.

Transporten er ikke inkludert – skytebanen kommer, som oftest, til å være i nærheten av hotellet – alt etter hvor hotellet deres ligger så pleier det ikke å være mer enn maks en 10 minutters gange for å komme seg dit.

Skytebanen er åpen tirsdag til fredag fra 10.00 til 18.00 og på lørdager fra 10.00 til 17.00. Mandager og søndager er stedet stengt. På grunn av begrenset tilgjengelighet er det lurt å bestille nå. Dere kan heller ikke være mer enn 10 minutter for sene, ellers kan tiden deres bli gitt til noen andre.

Ta kontakt med oss i Pissup for mer informasjon eller hjelp!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding