Guttetur til Amsterdam

Aktiviteter i Amsterdam

Aktiviteter i Amsterdam

Filters Activities

Se våre 56 beste aktiviteter i Amsterdam

label

Våre anbefalte aktiviteter i Amsterdam

Dere trenger noe å gjøre på gutteturen. Dere vil ikke tilbringe 2 dager der dere bare sitter på en pub, det kan dere gjøre hjemme. Det dere trenger er Hummerlimos med strippere, coffeeshops, paintball og lokalkunnskap om Red Light District. Jo mer aktiviteter dere tar med, jo mer minneverdig kommer turen til Amsterdam til å være.

Vi vet alle hvor avslappet holdningen er til det meste i Amsterdam og dette gjør det også mulig å finne på uendelig med spennende og morsomme ting i løpet av utdrikningslaget. Vår personlige favoritt (vi var en av de første til å tilby dette) er Pissup Smurfen! En dverg som er kledd ut som en smurf og fester seg til brudgommen med håndjern og henger med dere ut på byen i noen timer, mens han gjør alt han kan for å plage brudgommen.

Aktiviteter til utdrikningslaget i Amsterdam - paintball - Pissup

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser