Overnatting

Budget Accommodation for Stag Dos

Budsjettovernatting Warszawa

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

transfer
Package return transfers Warsaw - Pissup Stag Do

Transport til og fra flyplassen

Rask overblikk:
  • Guide
  • Transport
Kort beskrivelse:
Transport til og fra flyplassen for pakkereiser – vi plukker dere opp på Warszawas flyplass og tar dere rett til hotellet. Det finnes ikke noe som er verre enn å stå i kø i evigheter
Les mer >
beers
Warsaw bar crawl and strippers on Stag Do

Night-life guide

Rask overblikk:
  • Kvinnelig Vennlig Guide
  • Pub crawl + 1 vodkashot hver
  • Klubbinngang
  • Sikker strippeklubb inngang
  • Bordreservasjon inkl.
  • Velkomstdrink
Kort beskrivelse:
Har du lyst til å prøve alt hva Warszawa har å tilby på en enkelt natt uten noen problemer? Da må du prøve vår nattelivstour, hvor alt er arrangert av våre lokalguider så du ikke trenger
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Warszawa by night! Bli med og opplev en vill helg i Waszawa med kompisene dine.

Denne pakkeløsningen gjør det mulig å få en billig tur til Warszawa, og samtidig oppleve masse. Vi starter med å hente dere på flyplassen og transportere dere til hotellet. Når alle er klare drar vi ut i byen sammen med en guide, og her er det sørget for inngang til en av Warszawas strippeklubber. Der vil det være show, og en heldig deltaker vil få en behagelig lap-dance. Senere drar dere ut på diskotek, hvor kvelden kommer til å suse av gårde! Når helgen er over sørger vi for transporten tilbake til flyplassen, slik at dere kommer vel hjem.