Dette er en fantastisk måte å avslutte eller starte turen deres på! Tilbys eksklusivt til Pissup; denne festbussen i Polen er skreddersydd særlig til dere unge jyplinger. Velutstyrt med en ekte strippestang, et høytbrølende stereoanlegg med en ekte bass, mørke ruter, diskokuler og en stilig bar ombord, gjør dette til vår best-seller.

Så bestill nå for å sikre at den er tilgjengelig! Slapp av i det luksuriøse interiøret og nyt deres kalde gratise øl, mens en polsk skjønnhet utfører sine frekke triks for dere. Mer sprut kan legges til. Synes dere jentene ved busstoppestedene ser søte ut? Slå dere bare løs og inviter dem inn og spark festen opp i syvende gear! (Bussen kan maks ha 19 pers.) En perfekt måte å bli hentet på/returnert til flyplassen, ta en byrudtur og bruke et par timer innen hotell check-in (spar hotellets ølpriser), eller et hvilket som helst tidspunkt på dagen før dere skal ut i gatene, så kjenner dere byen litt bedre (spar taxiene- bussen kan sette dere av hvor dere vil!). Så er det klart - ALLE MANN OMBORD!

Tilføy en eller to strippere for 1150 NOK stykket.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.