Partybuss i Warszawa – polakker er kanskje ikke kjent for bilene deres, men denne partybussen er i hvert fall kjent på de polske gatene!

Er dere ute etter en fest litt utenom det vanlige? Da er en fest på hjul i partybussen vår perfekt for dere!

Her finnes alt dere trenger for en heidundrende start på festen. Dere har et heftig lydanlegg å spille musikk på, diskolys og selvsagt kommer det også en vakker stripper og danser for dere. Og siden dette er Pissup, så har vi ikke glemt alkoholen! Alle får én øl hver og det følger med én flaske musserende.

Dere kan være opptil 12 personer på denne stilige festbussen som tar dere med på en kjøretur dere sent vil glemme. Den vennlige sjåføren vår kjører dere rundt i gatene i Warszawa, mens dere kan sitte å nyte showet når en vakker stripper tar seg en svingom på strippestangen til de beste festlåtene.

Hvem har sagt at det er harry med diskolys? Her kjører vi full pakke – vi leker nemlig ikke utdrikningslag! Stol på oss, dere kommer til å elske Warszawas partybuss!

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en plass på partybussen!

PS. Minibussen er perfekt som transport fra flyplassen, så si ifra om dere ønsker det.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.