Partybåt med stripper i Warszawa – sett seil på et cruise nedover elven Wisła, som slynger seg hele veien gjennom byen.

Her får dere se alle de viktigste stedene i denne historiske byen i en avslappet atmosfære ombord på deres helt egne partybåt. Landemerkene i Polens hovedstad er ikke det eneste som er vakkert å se på, dere kommer også til å få se en av de heteste stripperne penger kan kjøpe i et 20 minutter langt show!

For å få festen i gang så får dere hver sin shot med hjemmelaget vodka! Det finnes også en fullt utstyrt bar på båten der dere kan kjøpe mer drikke. Dere trenger ikke være bekymret, det er ikke akkurat skyhøye priser ombord.

Og hvorfor ikke legge til noe ekstra til dette sexy elveeventyret? Dere kan forvandle denne tråleren til et skikkelig strippeskip ved å legge til litt ekstra. Dette kan være en buffet med øl, toppløse servitriser, et ekstra strippeshow eller kanskje en dessert servert på en naken kvinne? Kontakt oss i Pissup for flere detaljer og priser.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.