Kommunistomvisning i Warsawa – ekslusivt for Pissup!

Opplev den polske hovedstadens originale, godt bevarte kommunistdistrikt for arbeiderklassen.

Først får dere prøve den verdenskjente kombinasjonen av vodka-pickles og sild på en typisk polsk førkrigs-bar med utrolige priser (øl/vin/vodka 50 ml. for omtrent 8 kroner). Dette blir fulgt av en omvisning i det berømte kommunistdistriktet og “Sovjetvennlige” områder i Warsawa! Dere kommer til å få se Stalins tidligere palass (som også har en fantastisk panoramautsikt utover Warsawa fra toppen) og Constitution Square… bare for å nevne noen av de kjente landemerkene.

Dere kommer til å bli vist rundt av en vennlig engelsktalende lokalguide med lisens som er stappfull med historisk kunnskap.

Til slutt blir det lunsj i en typisk commie milk bar der dere får prøve polske “pierogi”, som er litt av en opplevelse i seg selv! Denne sjansen til å få se og oppleve hvordan det virkelig var kommer til å sjokkere dere.

Om dere fortsatt er sultne etterpå kan bussen slippe dere av til middag i en kommunistlignende restaurant med en glamorøs sosialrealistisk innredning og atmosfære fra den tiden. Dette er virkelig en utrolig matopplevelse i ekte kommuniststil.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.