Kommunistomvisning i Warszawa – se hvordan det var under kommunisttiden i Polen!

Bli med på en omvisning av den polske hovedstadens originale og godt bevarte arbeiderdistrikt fra kommunisttiden.

Første stopp kommer til være en polsk førkrigsbar, der dere får smake den verdenskjente kombinasjonen av vodkapickles og sild. Her selger de alkohol til helt utrolige priser. Dere kan få både øl, vin og vodka for så lite som 8 kroner.

Deretter starter omvisningen i det kjente kommunistdistriktet og andre symboler på “Sovjetisk vennskap” i Warszawa! Dere får dra til Stalins tidligere palass og Constitution Square, bare for å nevne noen. Dere kommer til å bli vist rundt av en vennlig, engelsktalende lokalguide med lisens, som er helt fullproppet med historisk kunnskap!

Når omvisningen nærmer seg slutten blir det servert lunsj på en typisk Commie milkbar, der dere får smake nydelige, polske pierogi. Noe som er litt av en opplevelse i seg selv!

Om dere fortsatt er sultne etter denne opplevelsen, kan bussen kjøre dere til en kommunistlignende restaurant i sentrum. Her kan dere få spise middag i et glamorøst og sosialrealistisk interiør. Atmosfæren er til å ta og føle på!

Dette er virkelig en opplevelse dere ikke vil gå glipp av! Ta kontakt med oss og bestill i dag!

Merk: Dere kan legge til en sexy hitchhiker på turen for å gjøre det hele litt hetere.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.