Overnatting

Budget stag do accommodation

Budsjettovernatting Vilnius

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

PKG Flyplass transport

Rask overblikk:
Kort beskrivelse:
Bli hentet på flyplassn i en luksuriøs minibuss og bli trygt kjørt direkte til hotellet. Den lokale guiden vil sørge for all nødvendig informasjon angående turen og hvordan man skal forholde
Les mer >
transfer
Vilnius bar crawl on stag do weekend

Gamlebyen Barguide

Rask overblikk:
  • Barcrawl til 3, 4 av de beste stedene i Vilnius
  • Guide
Kort beskrivelse:
Ikke gå deg vill i Vilnius om kvelden. La vår kunnskapsrike engelsktalende guide ta deg med til noen av de beste barene i den litauske hovedstaden. Det er ingenting verre enn å dra på by
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Hva enn du tror du trenger, en plass å sove og transport til der du faktisk skal sove er noen av de viktigste tingene du trenger. Denne Pakken dekker dette for dere.