Overnatting

Budget Accommodation for Stag Dos

Budsjettovernatting Tallinn

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
Best Amsterdam Bar Crawl on Stag Do

Privat barguide

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • øl
  • en stilig souvenir (T-skjorte)
Kort beskrivelse:
Hvis dere er en stor gruppe, er dette deres garanti for å komme inn på puber i Tallin! En av våre erfarne guider vil følge gruppen deres rundt på 5 barer i sentrum, med to øl
Les mer >
beers
Tallin Package Return Transfers Supplied

Transport Til/Fra Flyplassen

Rask overblikk:
  • Privat busstransport fra flyplassen til hotellet retur
Kort beskrivelse:
For folk som bestiller pakkereise. Buss transporten er privat og enkeltvis for hver gruppe, så du har mulighet for å bestille 'underholdning' ombord.
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

En vill helg trenger ikke å koste skjorta! Denne billige reiseløsningen gir deg og vennene en helg fylt av festing i Tallinn.

Vår lokale guide i Tallinn tar dere med ut i byen og viser dere utvalgte barer hvor vi har sørget for dobbelt opp på første drink. Under en guidet tur i byen får dere mulighet til å få informasjon om de beste klubber og severdighetene byen kan tilby, samt de stedene man får mest valuta for pengene! Vi sørger selvfølgelig for transporten frem og tilbake til flyplassen slik at dere kommer vel hjem etter en festlig opplevelse.