Tandemhopp med fallskjerm i Tallinn – noe for enhver adrenalinjunkie!

Selv om du ikke har høydeskrekk, så er vi ganske så sikre på at du kommer til å drite på deg med denne ultimate aktiviteten, nemlig et tandemhopp med fallskjerm sammen med en engelsktalende instruktør fra omtrent 1500 meter.

Slik fungerer det:

Treningen varer i ca. 15 minutter og hoppet tar omtrent 30 minutter. Siden det er et tandemhopp, så kontrollerer instruktøren når dere hopper fra flyet og høyden, der han både åpner fallskjermen, navigerer og lander – den eneste jobben du har er å KOSE DEG!!!

For de som virkelig ikke er tøffe nok til å hoppe ut av et fly (noe vi ikke klandrer deg for om du ikke tør!) og bare vil være med å se på, da betaler de kun for transporten.

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere et tandemhopp med fallskjerm i Tallinn!

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler når dere skal hoppe. Alle som skal delta må også være friske og sunne. Det er viktig å huske at denne aktiviteten avhenger veldig mye av været.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.