Arrester Brudgommen i Riga – skrem livet av brudgommen med den perfekte spøken!

Dette er brudgommens verste mareritt: å bli arrestert av politiet i et røft, eks-kommunistisk land.

Se for deg ansiktsuttrykket hans når han blir anklaget for en forbrytelse, blir arrestert av lokale politibetjenter og tatt med inn i politibilen. Dere får trene på skuespilleregenskapene deres, ettersom dere må holde masken mens brudgommen blir satt i håndjern, får bind for øynene og blir kjørt avgårde av 2 store karer i politiuniformer. Men hva gjør dere nå da?

Jo, det er enkelt. Dere beveger dere bare videre til strippeklubben og venter på at brudgommen skal dukke opp fastbundet til strippestrangen. Det er da det virkelig showet begynner!

Dette fungerer best om hele gjengen – bortsett fra brudgommen da så klart – er bevisst på hva som skjer.

Hvorfor ikke kombinere spøken med en fantastisk Pissup Barguide? Brudgommen kommer garantert til å trenge minst et par øl for å komme seg etter denne spøken!

Ta kontakt med oss og bestill Arrester Brudgommen til utdrikningslaget i Riga nå i dag! Pissup hjelper dere med å sette sammen den perfekte gutteturen i Europa!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.