Overnatting

Hotel

Leiligheter i Praha

Våre lejligheter i Praha er nydelige og våre favoritter når det kommer til å tilby overnatting til en billig penge. Hvis dere gjerne vil spare mest mulig til å bruke på alkohol, er dette den beste løsningen for dere. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

action
Fun Shooting in Prague on Stag Do

Skyt med Rambo

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • offentlig transport
  • Engelsktalende instruktør
  • Nødvendig sikkerhetsutstyr
  • Våpen
  • Skyteskive
  • Ammunisjon
Kort beskrivelse:
Kom ut og skyt med ekte håndvåpen og SHOTGUN! La deg og vennene avgjøre hvem av dere som er den beste til å skyte, ved siden av deres egne og profesjonelle Rambo-instruktør (jepp, det he
Les mer >
action
Pissup Bar Guide for Prague Stag Dos

Privat Pubcrawl

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • Gratis strippeklubb inngang
Kort beskrivelse:
Kast ikke bort tiden på å vandre rundt på leting etter de beste stedene i Praha. Slå heller følge med en lokalguide for å vise deg Prahas beste øl og strippeklubber. Guiden har lokal kjennsk
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Stripping og Rambo! Denne billige turpakken til Praha inneholder både action og damer i ekte Hollywoodstil.

Alle menn elsker action og damer, så derfor blander vi dette sammen i denne fete turen  til Praha. Fra dere hentes på flyplassen og kjøres inn til det sentralt beliggende hotellet, går det ikke lang tid før vi drar ut for å skyte med skarp ammunisjon sammen med en profesjonell instruktør.

Når alle føler seg som Rambo drar vi videre ut i byen sammen med en lokalguide som tar dere med på de beste og billigste barene i Praha. Kvelden avslutter vi med stripping på en av Prahas mange gode strippeklubber. Etter at dere har hatt en helg preget av action og damer sørger vi for transport til flyplassen, slik at dere kommer vel hjem.