Overnatting

Hotel

3-stjerners hotell i Praha

Dette er løsningen for dere som gjerne vil ha det litt mer komfortabelt. Pissup passer på at dere får et 3-stjerners hotell og våre priser inkluderer frokost. Dere kan få 2-3-4 personers rom med senger til alle. Hotellene ligger sentralt, slik at dere slipper å bruke masse tid på å komme dere hjem i natten. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

Pissup Bar Guide for Prague Stag Dos

Privat Pubcrawl

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • Gratis strippeklubb inngang
Kort beskrivelse:
Kast ikke bort tiden på å vandre rundt på leting etter de beste stedene i Praha. Slå heller følge med en lokalguide for å vise deg Prahas beste øl og strippeklubber. Guiden har lokal kjennsk
Les mer >
Steak Dinner and Stripper in Prague

Biff og Pupper

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • Leie av privatrom
  • Biffmeny og 3 store øl pr. mann
  • Fullt strippeshow hvordav 1 stripper per 8 mann
Kort beskrivelse:
Det kommer ikke som en overraskelse for oss at nettopp denne aktiviteten er en bestseller. Hva er vel bedre enn en god biff, ekte pils under en god omgang ekte underholdning? Få en skikkelig biffm
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Deilig biff, stripping og poker! Vi tuller ikke når vi sier at dette er en av de pakketurene som lar dere slippe deres indre playboy ut.

Vi har sørget for inngang til et av Prahas fremragende kasinoer, og vi vet av erfaring at dette blir en kveld fylt av intens spenning og poker. Her får du tre gode øl, samt all mineralvann dere kan drikke. Denne pakken inneholder også vår fantastiske "Steak and tits", hvor dere får et biffmåltid og tre gode fatøl - samtidig som dere ser et erotisk strippeshow.

Dere skal også ut med en privatguide og besøke byens beste barer. Kvelder som disse avsluttes best med enda mer stripping på en av Prahas mange strippeklubber.

Denne pakken inneholder også transport til flyplassen fra hotellet.