Etter å ha landet i denne byen vil du vite hva ekte action er - for de som vil ha mer enn den ordinære Praha opplevelsen så er dette det riktige alternativet.

Praha er en festby og med en guide vil du unngå de turistfeller og shady barer. Guiden deres er selvsagt like festlig som byen selv, og vil ta dere med til et stilig sted på vei fra hotellet, etterfulgt av en Czech restaurant. Begge steder vil dere kunne fukte ganen med 3 store valgfrie øl hver. Når det gode humøret er godt på vei opp går turen videre til en av de kuleste strippeklubbene i Praha. Der vil dere få 5 små øl hver - men drikking blir nok ikke det første dere tenker på når dere får se de tsjekkiske lekkerbiskene!

Den er en helaften, men om dere måtte ønske å få ennå mer ut av kvelden deres etterpå, kan guiden føre dere til en annen klubb som holder åpent til morgengry. Alt er mulig med Pissup!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.