Kast ikke bort tiden på å vandre rundt på leting etter de beste stedene i Praha. Slå heller følge med en lokalguide for å vise deg Prahas beste øl og strippeklubber. Guiden har lokal kjennskap og vet hvilke steder som er gode og hvilke steder som bør unngås.  

Har dere noen forespørsler så viser vår guide deg veien. Når dere alle har drukket dere til mot i byens barer, kan dere bli vist inn på en lekker lapdancingklubb i byens sentrum, hvor dere blir eskortert forbi alle de sørgelige sjelene som må stå i køen, mens dere stolt roper og vinker GRATIS VIP INNGANG!

Denne pakkeprisen inkluderer leie av guide i 4 timer og billetter til gratis inngang på strippeklubb. Guiden står eksklusivt til rådighet kun for deres gruppe, og dere kan starte så sent som kl 23 om ønskelig. Vi mottar ikke kommisjoner fra noen barer, så all rådgivning er fullstendig nøytral. Dere får 1 guide pr. 8 mennesker i gruppen, så hvis dere er en stor gruppe, kan dere dele dere når dere måtte ønske.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.