Privat pubcrawl og strippeklubb med drinker i Praha – opplev de beste pubene hovedstaden i Tsjekkia har å by på!

Ikke kast bort tiden på å vandre rundt og lete etter bra steder. Lei heller inn en erfaren lokalguide som kan vise dere Prahas beste uteliv!

Dette er så mye bedre enn en guidebok – dere bestemmer hvilke type steder dere er ute etter og guiden deres kommer til å ta dere med til denne typen steder. Kvelden avsluttes så med et besøk til en av de beste strippeklubbene i byen. Prisen inkluderer leie av guide i 4 timer!

Hver eneste pubcrawl blir skreddersydd eksklusivt for hver gruppe og dere kan starte så sent som 23.00. Vi tar ingen kommisjon fra noen av barene, så alle rådene våre er helt uavhengige fra dem. Dette er den beste måten å få oppleve de feteste barene i Praha på.

Opplev Praha:

Ok, så dere har kommet til Praha, en by med et rykte for festene sine. Det er så mye å velge mellom og så lite tid, derfor trenger dere noen som kan skille klinten fra hveten. Det er her barguiden vår kommer inn. Sannsynligheten for å havne på kjedelige barer med skyhøye priser i en by så smekkfull av turister er ekstremt stor. Men guidene våre hjelper til med å finne de beste stedene med deres unike lokalkunnskap. De kan skreddersy en kveld som passer gjengen deres. De er så erfarne at de kommer til å vite nøyaktig hvilken type utdrikningslag dere vil ha, kanskje til og med bedre enn det dere gjør selv! Når dere flytter dere fra pub til pub, så kan guiden også få tak i taxi til dere til en mye lavere pris enn dere hadde fått til selv.

Guidene våre vet av erfaring hvor alt hender, samme hvilken kveld det er. Så enten om dere vil til en tradisjonell lokalbar med en følelse av kommunisttiden eller til et kult utested som spiller stilig musikk, så kan vi få dere inn uansett. Akkurat som at mens du nyter et sted, så kan vi finne andre steder å dra til i mellomtiden. Slik at festen kan holdes på topp hele kvelden.

Øl og kvinner:

Tsjekkisk øl er uten tvil den beste i Europa, om ikke verden! Dere kommer til å få smake hvor god den er på barene og klubbene vi tar dere med til. Og når dere kommer til Praha så kommer dere til å få smake på shots som Medovina, en honningschnapps, eller Slivovice, en plommebrandy, som begge garantert kommer til å øke volumet til topp for kvelden!

Kvinnene i Praha har et berettiget rykte for å være vakre. Og dere kommer til å få se noen av de heteste kvinnene dere noensinne har sett med deres egne øyne når vi avslutter kvelden. Da tar vi dere med til en av de mest luksuriøse strippeklubbene i byen!

Hvordan fungerer det:

Guiden(e) kommer og møter dere ved hotellet eller i sentrum av Praha, der de kommer til å ta dere med på en omvisning av Prahas uteliv. Sist,men så absolutt ikke minst, kommer vi til å ta dere med til en av Prahas beste strippeklubber!

Informasjon:

Vennligst merk: Siden det finnes så mange ulike alternativ for hvordan man skal nyte Praha, så er det viktig å ha et godt samarbeid. Spesielt når det gjelder å velge ut hvilke steder dere skal til! Dette gjelder da spesielt mellom forloveren og guiden.

Mange utdrikningslag bestiller denne pubcrawlen den første kvelden sin i Praha og med kunnskapen vi kan gi dere, så vet dere hvor dere skal dra kvelden etterpå. Men dere finner kanskje også ut at guidene våre er så festlige at dere vil fortsette å feste med dem en kveld til!

Dette er den beste måten å få se byens heteste barer (og en sexy strippeklubb) på under utdrikningslaget i Praha.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.