Overnatting

Apartment Krakow Photo

Leiligheter i Krakow

Våre leiligheter i Krakow er nydelige og våre favoritter når det kommer til å tilby overnatting til en billig penge.

Billig betyr ikke dårlig standard - Krakow har trygge og rene gater, spesielt stedene vi anbefaler losji og morro. Byen er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Vår engelsktalende guide er tilgjengelig 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut på byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxiselskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
Krakow nightlife guide - bars and clubs Pissup

Guidet Bar Runde & Nattklubb

Rask overblikk:
  • Hyggelig engelsktalende guide
  • alle bar reservasjoner
  • 1 vodkashot hver, i en af baren
  • hjelp med taxier
  • turistfelle tips.
  • Nightclub Entry and table reservation (+ a vodka shot)
Kort beskrivelse:
Ikke kast bort tiden med å vandre rundt og lete etter gode steder. La oss hjelpe deg med å ungå usikre steder, skyhøye taxipriser og andre typiske turistfeller - ansett en erfaren lokal guide t
Les mer >
beers
Krakow Aiport Transfer for Stag Dos

Transport fra Flyplassen

Rask overblikk:
  • Retur transfer fra/til Krakow flyplass i en privat komfortabel minibuss eller buss.
Kort beskrivelse:
En av guidene møter dere på flyplassen og transporterer dere til hotellet samt retur når dere skal hjem igjen. Vi disponerer mange minibusser i Krakow og kan tilby transport til flyplassen som e
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Bestill vår partypakke og opplev alt det fete Krakow har å by på! De beste barene og klubbene - vi garanterer en uforglemmelig helg.

Hvorfor utforske byen på egen hånd, når dere kan bli tatt med rundt av vår festlige lokalguide som kjenner alt av den lokale scenen.