Overnatting

Apartment Krakow Photo

Leiligheter i Krakow

Våre leiligheter i Krakow er nydelige og våre favoritter når det kommer til å tilby overnatting til en billig penge.

Billig betyr ikke dårlig standard - Krakow har trygge og rene gater, spesielt stedene vi anbefaler losji og morro. Byen er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Vår engelsktalende guide er tilgjengelig 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut på byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxiselskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
Krakow nightlife guide - bars and clubs Pissup

Guidet Barrunde og VIP Nattklubb

Rask overblikk:
  • Vennlig kvinnelig guide
  • Alle pub- og barreservasjoner
  • 1 vodkashot hver (på én av barene)
  • Inngang på nattklubb og bordreservasjon (+ 1 vodkashot)
  • VIP-inngang / køhopp
Kort beskrivelse:
Guidet barrunde og nattklubb i Krakow – mer enn bare en vanlig pubcrawl! Krakow er en av de byene der det svarer seg å ha med en lokalguide når dere skal ut. Ikke kast bort tiden på
Les mer >
beers
Krakow Aiport Transfer for Stag Dos

Flyplasstransport Krakow

Rask overblikk:
  • Flyplasstransport til og fra Krakow flyplass, i en privat komfortabel minibuss eller buss.
Kort beskrivelse:
Flyplasstransport Krakow – komfortabel og enkel transport til og fra flyplassen! La oss ta oss av alt stresset med å komme seg til og fra flyplassen. Denne transportpakken inkluderer fl
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Bestill vår partypakke og opplev alt det fete Krakow har å by på! De beste barene og klubbene - vi garanterer en uforglemmelig helg.

Hvorfor utforske byen på egen hånd, når dere kan bli tatt med rundt av vår festlige lokalguide som kjenner alt av den lokale scenen.