Skyt med elitesoldater i Krakow!

I samarbeid med gamle polske spesialstyrkesoldater, er Pissup Krakow stolte over å kunne presentere denne skreddersydde skyteaktiviteten for menn som liker å leke med pistoler.

Denne pakken inkluderer 5 oppvarmingsskudd og 5 konkurranseskudd med en 5.6 mm sportspistol, 15 skudd med en 9 mm Glock, deretter 15 hjertepumpende skudd med en Glauberyt maskinpistol og til slutt 4 skudd med en pumpehagle. Flere våpen og ammunisjon kan kjøpes på stedet.

Etter at dere er ferdige så vil det bli en medaljeseremoni for de 3 toppskytterne og en flaske med bobler til vinneren!

Av åpenbare grunner så kan dere ikke være med på denne aktiviteten om dere ikke er edru – hvilket passer fint, siden man vil ha alle hjernecellene med seg for å bli den beste skytteren i gjengen. Prisen inkluderer alt nødvendig sikkerhetsutstyr, instruktør med lisens og godt vedlikeholdte våpen – for deres egen sikkerhet.

Guiden møter dere ved hotellet og transporten til skytebanen tar omtrent 25 minutter hver vei.

Det finnes ikke mange steder i Europa det er mulig å skyte med slike våpen, så dette er virkelig ikke en aktivitet dere vil gå glipp av!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.