Pissup på et bryggeri i Krakow – det ultimate eventyret for enhver ølelsker!

Ingen av vennene dine kommer noensinne til å tvile på organiseringsferdighetene dine noensinne igjen etter at du har tatt dem med på Pissup på et bryggeri med ølsmaking i Krakow.

Du kommer til å få så mye respekt fra vennegjengen etter at du har tatt dem med til denne fullt fungerende ølfabrikken.

Her får dere først lære dere hvordan øl blir laget (på en kort omvisning med en ekte ølmester) og se den tradisjonelle produksjonsprosessen, deretter kommer alle til å få smake 5 eksepsjonelle typer med ferskbrygget øl: Lys, mørk og hvete.

Først er det ølsmaking – 5 små glass (125 ml). Deretter blir det ekte Pissup-stil – 3 ekstra store, valgfrie øl til hver av dere etter ølsmakingen.

Merk: Siden bryggeriet ligger midt i sentrum er det ikke inkludert noen transport. Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet til fots.

Bestill i dag slik at du kan fortelle vennene dine at dere bokstavelig talt skal bli dritings på et bryggeri når dere er på utdrikningslaget i Krakow!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.