Hvilken fantastisk måte å starte turen deres på! Eksklusivt for Krakow Pissup, dette er den eneste ekte party bus i Krakow, skreddersydd til dere gutta. Utstyrt med en ekte strippestang, høyt lydsystem med en tung bass, sota ruter, diskolys, minibar, plasma TV og karaoke - en absolutt bestselger! Så book nå for å være sikker på at det er tilgjengelig. Slapp av i de romelige, luksuriøse møbler og nyt din Champagne og en polsk skønnhet som vil utføre hennes frekke triks for deg.

Mer alkohol er tilgjengelig for litt ekstra (ca. 12 kr per øl!). Liker dere jentene ved busstoppet? Ingen problemer, inviter dem ombord og skap deres egen fest! (bussen kan maks. ha 29 personer ombord). En fantastisk måte å bli plukket opp/satt av på flyplassen, ta en kort bytur og heng ut i et par timer før check-in tid (spar i forhold til de høye ølprisene på hotellene) eller et hvilket som helst tidspunkt på dagen før du drar ut på byen. Bussen kan sette deg av hvor du ønsker, så sparer du taxien. GRATIS KARAOKE. Bussen er tilgjengelig både natt og dag. 

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.