Biffmiddag i Krakow – den perfekte starten på kvelden!

Uten mat og drikke, duger helten ikke, er det ikke det de sier? Vel, om du er med Pissup på tur, da må du være en sann helt for å kunne henge med.

Slik fungerer det:

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til restauranten i sentrum av byen. Det er kanskje juks å spise, men det kommer til å bli en lang natt, så start heller kvelden riktig fra begynnelsen av med en god biffmiddag og 2 store øl som dere kan skylle alt ned med. For de av dere som ikke spiser kjøtt, så finnes det et minst like godt vegetarisk alternativ.

Når dere besøker en by som Krakow i løpet av en helg, så vil dere unngå både alt stress med å bestemme hvor dere skal spise, i tillegg til alle turistfeller av restauranter og puber. Så la oss ta oss av tenkingen i stedet: vi tar dere med til en god restaurant i Krakow, der dere kan være sikre på at biffen er mør og kommer til å holde dere gående hele natten lang.

NÅ er du og gutta klare for å starte kvelden!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.