4×4 Offroad Eventyr i Krakow – få adrenalinet til å pumpe under utdrikningslaget med Polens beste 4×4 Offroad-opplevelse!

Under de erfarne instruktørenes våkne øyne, så kommer dere til å få sjansen til å kjøre profesjonelt forberedte offroad-biler med firehjulstrekk på den beste og mest utfordrende banen i Krakow. Dere kommer til å få lære dere ulike oppgaver, inkludert navigering, håndtere utfordrende hinder og få bilen opp fra gjørma om det skulle bli nødvendig.

Slik fungerer det:

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet med buss. Turen ut tar ca. 30 minutter.

Vanligvis blir det 3-4 karer per bil, pluss én instruktør. Dere får alt nødvendig utstyr på stedet. Det hele finner sted på en 2000 kvm stor eiendom med 3 kilometer med ulike spor og massevis av hinder. Det finnes flere ulike nivåer for både nybegynnere og profesjonelle og prisen inkluderer alt nødvendig utstyr, instruktører og leie av kjøretøy.

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler under denne aktiviteten. Alle som skal kjøre må ha med seg et gyldig førerkort, har dere ikke det får dere ikke kjøre.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.