Lasertag i København – konkurrer mot kompisene dine i en runde heftig Lasertag!

Lasertag, også kjent som Laserdome, er et morsomt og ufarlig skytespill der man deles i to lag og spiller mot hverandre med laserpistoler. Denne aktiviteten er utmerket for utdrikningslag eller gutteturer med litt futt i. Spillet foregår innendørs på en 900 m2 stor laserbane. Det finnes også spesialeffekter som røyk og lyd, slik at dere kan få en riktig Sci-Fi følelse over det hele.

På selve laserpistolutstyret kan man holde øye med hvor mange liv, magasiner og skudd man har igjen. Dere kan enkelt holde styr på om dere har truffet en motstander eller selv har blitt skutt med lyder og blinkende lys på vestene. Stillingen vises på et display slik at dere kan holde øye med hvem som leder underveis.

Dere har banen for dere selv i 1 time. Etterpå følger det også med en ekstra aktivitet for hele gruppen i 1 time, som er inkludert i prisen (spør oss om detaljer).

Ta kontakt med oss og bestill Lasertag til utdrikningslaget i København!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.