Den feteste måten å ankomme Gdansk på! Dette er den lengste og mest luksuriøse limoen byen har å tilby. Hummeren kommer servert med en frekk og flott polsk skjønnhet som er spesialisert i å underholde menn og fylle opp champagneglassene deres. Denne turen kommer garantert til å sette standarden for en vellykket guttetur!

Hummerlimotur kan brukes til å bli hentet på flyplassen og kjørt til hotellet eller rett og slett til å kjøre dere rundt i byen. Spørr for detaljer. Det er kun en av disse Hummerskjønnhetene i Gdansk, og den er meget populær. Ønsker du å reservere den bør du bestille så tidlig som mulig.

Dere kan maks være 17 stk. i limousinen - om dere er flere enn 17 personer, tilbyr vi en Lincoln Navigator til opptil 20 personer. Limousinene kan selvfølgelig også bestilles uten stripper. Videre er det også mulig å bestille flere strippere til en limousin ;)

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.