Det finnes ikke en tørr bukse når showbåten setter i gang. Tit-Tanic er Budapest sin første og beste strippebåt, og samarbeider eksklusivt med Pissup. Sett seil til en to-timers lang tur hvor alle Budapests severdigheter oppleves. Når dere har fått nok av dette, ta en øl eller to og nyt noen litt andre syn.

Prisen inkluderer leie av privatbåt i to timer, en bar hvor du betaler kontant, men ikke underholdning. For å få Tit- Tanic til å leve opp til sitt navn, hvorfor ikke tilføye litt ekstra gøy? F.eks. En Goulash-buffet med velkomstshot, 1 øl, varm goulash, utvalg av kaldt kjøtt. Godt utvalg, ingen skjulte utgifter.

Toppløs servitør, som serverer drinker og øl. Fungerer best med bufféen. Kan ikke leies gjennom andre selskaber. Lesbisk show. Top-kvalitetsshow som utføres av pornostjerner. Kan ikke bookes gjennom andre selskaber. Desserten - Buffet-pike 'spis fra hennes kropp'. En fruktsalat dekker kroppen av en lekker stripper som ligger utstrakt på et bord - men oops, vi glemte skjeene - gå bare i krig, gutter! Rolly Polly stripper. Et virkelig sjokk for gommen - og et godt glis for resten av gruppen!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.