Så er det tid for Bling Bling i beste Gangsta- Rapper stil! Dette er helt klart den beste måten å ankomme i Budapest. Dette er ikke bare en av de mest lukseriøse limousiner som finnes, men i tillegg kan fås to fantastiske ungarske ungpiker til å hjelpe til med å skjenke i boblevannet og å fremvise et 20min lesbisk show, mens du suser gjennom Budapests gater til ditt hotell. Hver gang du ser en limo etter denne turen, vil du stå med et bredt glis om munnen! Tilgjengelig fra flyplassen til hotellet. 

Kan leies til å kjøre dere rundt i byen. Bare spør hvis du trenger detaljer. Det er kun èn av disse bilene i Budapest og den er meget populær, så bestill i god tid så du slipper å bli skuffet. Minimunsbooking er 14 personer, maks er 28 personer. Pissup anvender kun Budapests allerbeste strippere. Dette inkluderer Playboy-modeller, pornostjerner, FHM-modeller og mye mer - og mange av dem jobber eksklusivt for oss!

 

Merk at stripper(e) skal legges til som ekstra.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.