Goulash & Pupper i Budapest – et tradisjonelt ungarsk måltid for store, sterke menn på tur!

Prøv litt lokal, tradisjonell mat i Budapest og nyt ekte goulash på en stilig restaurant i sentrum av byen. Måltidet inkluderer 2 retter og 2 gratis øl. Om noen i gjengen er vegetarianer kan vi fikse alternativ mat til dem om dere gir beskjed på forhånd.

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og tar dere med til restauranten. Det kan bli nødvendig med taxi eller offentlig transport, men da må dere betale for den selv. Ikke det at transport er så veldig dyrt i Ungarn.

På restauranten har dere et privat rom og får servert en 2-retters middag med goulash til forrett og grillet kylling til hovedrett. Alle sammen får også 2 store øl hver!

Etter maten får dere et helt spesielt show til brudgommen med en vakker ungarsk kvinne – og grupper som er større enn 12+ kommer til å få med 2 strippere! Etter et forrykende show kan dere dra videre til en av de beste strippeklubbene i byen (åpner klokken 21.00), der dere kommer til å få VIP-inngang og en bordreservasjon på klubben, slik at dere kan feste hele natten lang.

Pissup bruker kun jenter fra det beste strippebyrået i Budapest. Disse jentene inkluderer Playboy-modeller, pornostjerner og modeller fra FHM og CKM. Kun det beste Ungarn har å tilby! Mange av dem er også eksklusive for Pissup!

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en tradisjonell middag med goulash og pupper!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.