AK-47 Kickass i Budapest – en skyteaktivitet for seriøse gangsters som bare vil tømme magasinet så fort de kan!

Med så mange skudd betyr det at dere virkelig bare kan skyte løs! Dere kommer til å få teste kraftige skytevåpen og vi advarer mot å bestille denne aktiviteten om dere ikke er klare for det.

Slik fungerer det:

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til skytebanen via privat transport. Når dere kommer ut til stedet kommer den engelsktalende instruktøren til å gå gjennom sikkerhetsregler og vise dere hvordan man bruker våpnene. Instruktøren er tilgjengelig til enhver tid om dere trenger hjelp med noe.

Alle sammen får prøve 7 ulike våpen hver, inkludert en 9mm Glock, 357 Magnum, pumpehagle, AK-47 og flere. Totalt blir det 115 skudd per person, hvilket vi tror vil være mer enn nok.

Etter at alle har skutt seg ferdige blir det delt ut én øl til hver av dere, slik at dere kan få roet nervene litt før dere begir dere tilbake til byen.

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke være med på aktiviteten om dere er påvirket av alkohol eller andre rusmidler. Kommer noen beruset får de ikke være med og de får heller ingen tilbakebetaling for aktiviteten, så vennligst kom edru.

AK-47 Kickass i Budapest er en veldig populær aktivitet, så vi anbefaler å bestille så fort som mulig for å forsikre dere om at dere får plass og unngår å bli skuffet.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.