Overnatting

Budget stag do accommodation

Budsjettovernatting Bratislava

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
Bar and nightclub and strip club  tour in Bratislava

Partyslava night

Rask overblikk:
  • Engelsktalende Guide
  • Inngang til strippeklubb + 1 shot
  • Inngang til diskotek
  • 1 Øl hver i baren
Kort beskrivelse:
Nyt Partyslava på sitt beste! Ingenting er værre enn å lande i en ny by uten å vite hvor man skal og hva man skal gjøre, og ende opp på overprisede barer, derfor er dette den yp
Les mer >
transfer
Bratislava Package Return Transfers

Transport Til/Fra Flyplassen

Rask overblikk:
  • Bratislava Airport Return Transfer
  • Kvinnelig guide
Kort beskrivelse:
For folk som bestiller pakkereise. Busstransporten er privat og enkeltvis for hver gruppe, så du har mulighet for å bestille '"underholdning" ombord.
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Hvis pengene nesten er vekk når det nærmer seg månedsslutt, kan du likevel overveie vår billige tur til Bratislava. Her er det billig, vakkert og har et fantastisk natteliv!

For en slikk og ingenting vil du og kompisene oppleve en vår og uforglemmelig kveld med vår Bratislava by night-pakke.

Dere får transport fra flyplassen til hotellet, og tilbake til flyplassen når helgen er over. vi starter med å introdusere dere for guiden vår so vil ta dere med på en strippeklubb om kvelden - og byr på en shot i baren.

Senere tar vi en heidundrane bytur som starter med noen fatøl på en pub for å sette en god stemning. Når dere er godt i farta drar vi videre ut og gir full gass på et av Bratislavas mest kjente diskotek. Med denne turen garanterer vi mer vondt i hodet, enn i lommeboka.