Ta deg en pause med en smule litt frisk luft og adrenalinsaktivitet. Inndel dere i to lag og sikt på hverandre på et 20 km2 stort militærområde med hindringer og morro. Senere blir dere møtt med deilig grillmat, øl i baren og souvenirshop for de som vil ta med seg noe søtt til damene hjemme.

Paintballaktiviteten tar normalt en halv dag med henting på deres hotell på formiddagen og retur om ettermiddagen til en heller øm kveld. Prisen inkluderer det hele: instruktører, mat, øl og transport. Inkludert er også alt du trenger for å gi dine venner en full-body.paint: 200 kuler, leie av våpen, maske og beskyttelsesutstyr. Du bruker vanligvis ca 100 kuler i timen, men er du i skarptrening til spesialstyrkene (eller bare godt gammeldags skytegal) kan du kjøpe flere kuler (ca 1 Euro for 15 kuler) P.S Vi anbefaler ikke paintball om vinteren. Frosne kuler gjør noe inn i helvete vondt!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.