Barguide i Bratislava – Pissups egen pubcrawl skreddersydd etter deres ønsker!

Guiden vår møter dere på hotellet og tar dere med på et 3 timers langt vorspiel på de fineste, beste og mest berømte barene og pubene i byen.

Dere kommer til få oppleve en heftig pubcrawl som dere aldri kommer til å glemme. Eller kanskje den er så bra at dere ikke husker noe!

Vi anbefaler alltid å ta en barguide når dere først har kommet til en ny by. Da slipper dere å gå gjennom alle turistfeller og havne på dårlige barer. Siden vi skreddersyr barguiden etter hva dere ønsker, så kommer dere helt sikkert til å finne steder dere kan komme tilbake til senere på turen.

Dere kan fortelle guiden hva slags type barer, musikk, utesteder osv. dere liker. Uansett hva dere er ute etter så kommer en av våre hyggelige lokalguider til å vise dere rundt til de beste og heteste stedene i byen. Hvor lenge dere vil bli på hvert sted er helt opp til dere. Det kan jo være dere finner det perfekte stedet på første forsøk. Men husk på at dere alltids kan komme tilbake senere på turen.

Dette er den perfekte oppvarmingen til en fuktig kveld i den slovakiske hovedstaden!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.