Intet utdrikninglag er komplett uten en lap dance og rikelig med alkohol. Denne aktiviteten er et must for alle gutta og gir deg mulighet til å komme inn på den beste strippeklubben i byen for å se noen lekre damer innen ølbrillene tar overhånd.

Før natten er over kan du ta på deg danseskoene og bli med på en av de beste nattklubbene i Berlin og slå av en prat med noen flotte jenter. Det er tross alt kun en av dere som skal gifte seg.

Denne aktiviteten passer godt til grupper på 8 eller mer. Den får blodet til å pumpe og gi deg muligheten til å øve deg på tysken din ved å sjekke opp noen av de vakre damene. Dette er en av nettene man ikke bør fortelle om til de som sitter og venter hjemme i Norge.

Ikke kast bort tiden din ved å lese anmeldelser av utesteder på nettet. Vi er eksperter på området og kan hjelpe dere med dette. Len deg tilbake og nyt turen!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.