Hvis dere er 10 mann kan dere få en hel grillet pattegris.

Dette vil bli servert med fersk brød og en fantastisk surkål. Vi må ikke glemme det viktigste, 2 øl per mann er inkludert.

Eller foretrekker dere en XXL premium burger og knasende pommes frites? Igjen, to øl er inkludert. For dette valget må dere være minst 8 personer.

Kan du velge en dårlig ting? Selv da vil vi ha det rette for deg, hvis dere er minst 10 sultne menn. Hva med 1/4 and, 1/4 kylling, spare ribs og pommes frites? Igjen, 2 øl er inkludert. Dette er hva du kan forvente deg:

  • 2 timer med deluxe BBQ
  • 2 øl til alle mann
  • 1 hel grillet gris, surkål og ferskt brød for minst 10 menn, ELLER
  • 1 premium burger med pommes frites til hver (min. 8 pers) ELLER
  • 1/4 and, 1/4 kylling, spare ribs og pommes frites for hvert enkelt person i 10 manns gruppen.

For oss, grilling er "angeschmissen" hvert eneste sesong! Send oss en forspørsel på deres utvalgte meny, og vi vil klargjøre gildet for dere. Etter et slikt styrkende måltid vil du være klar for Berlins natteliv, ikke sant? I så fall har vi en spesial tilbud på en uforglemmelig utdrkkningslag. Sjekk vår hjemmside for aktiviteter og fortell oss hva du ønsker her. Vi har alltid noe for enhver. Ja - det er mer! Du kan sjekke våre tilbud på utdrikkningslag pakker og bestille det, eller rett og slett booke en av våre reise pakker. 0% stress og 100% morsomheter inkludert. Fortell oss dine ønsker og vi vil ta oss av det.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.