Overnatting

Hotel

Budsjett Overnatting Barcelona

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
Barcelona Bar Guide - Pissup Stag Do

Bar Guide

Rask overblikk:
  • Lokalguide, 3 timer
  • Shots i alle barene
  • Gratis inngang til nattklubb
Kort beskrivelse:
Bar Guide i Barcelona – la Pissup vise dere de beste barene i byen! Det finnes over 300 000 barer i Spania og en av de beste ligger rett her i BARcelona! Med så mange barer bør dere ik
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Spania er kjent for 3 ting - vin, lekre damer og tyrefekting. Så hvorfor ikke oppleve alle 3 mens man er der?

Vi sørger selvfølgelig for at dere blir hentet på flyplassen slik at dere ikke kaster bort verdifull tid på å finne transport til hotellet.

Deretter tar vi dere med på en miniatyr tyrefekting slik at dere kan oppleve hvordan en ekte tyrefekter jobber. Det er en vill opplevelse, så regn med at adrenalinet vil pumpe.

Ila helgen tar vi dere også med på vår beryktede barrunde. I hele 4 timer viser guiden deres det beste Barcelona har å by på av barer før guiden så sender dere videre til en nattklubb slik at dere kan få testet dansefoten i selskap av spanske chicas. Husk at inngangsbilletten er dekket av oss, og dere vil har mer cash å bruke i baren.

Dere vil også være sikret en 24-timers guideservice, slik at dere lett kan komme i kontakt med oss, om det skulle oppstå et problem eller dere har noen spørsmål.

Når det er tid for hjemreise har vi selvsagt ordnet med transport for dere til flyplassen. Etter noen harde dager er det jo ikke sikkert dere er helt klare over hvor dere befinner dere hen, så på denne måten kan vi sikre oss at alle mann kommer trygt hjem til Norge igjen.