Overnatting

Hotel

Budsjett Overnatting Barcelona

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

Transfer2 copy

Flyplass Returtransport

Rask overblikk:
  • Henting på flyplass
  • Engelsktalende sjåfør
  • Transport til hotellet
  • Privatguide venter på hotellet
  • Retur til flyplass
Kort beskrivelse:
Dere skal ikke bekymre dere når dere kommer til en ny by! La oss ta oss av transporten til og fra og sørge for at dere blir hentet og kjørt tilbake til flyplassen. Vår sjåfør vil stå
chamica bar 5

Guided bytur i sentrum + fri adgang til en nattklubb på stranden

Rask overblikk:
  • Lokal guide
  • Shots i hver bar
  • Adgang til nattklubb på stranden
Kort beskrivelse:
Vår guide vil møte gruppen og deretter ta dere på en tur til 3 forskjellige barer i sentrum. Derfra bærer det avsted til stranden og en nattklubb. Dere vil selvfølgelig ha fri inngang.
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Sommervarmt natteliv, diskotek og kalde drinker. For en billig penge kan du bli med til Barcelona, og få en fest du sent vil glemme.

Ta en fest i fantastiske Barcelona, hvor jentene er hotte og drinkene kalde. Pissup Reiser gir nå den eventyrlystne turisten en mulighet til å få en billig ferie i den sentrale delen av Barcelona.

Her får dere mulighet til å bo på et av våre sentrale hosteller. Dere blir møtt av guiden vår på flyplassen, og  kjøres direkte til byen. Etter at dere har pakket vil guiden vår vise dere rundt på de beste barene og diskotekene Barcelona kan by på. Her vil vi sørge for at dere får gratis inngang og noen shots.

Etter en superbillig og festlig helg sørger guiden vår for å få dere kjørt tilbake til flyplassen, slik at dere kommer vel hjem.