Barcrawl + Icebar i Barcelona – opplev Barcelonas notoriske uteliv og topp det hele med et besøk til en isbar… på stranda!

Det er ingenting som er verre enn å ende opp i en turistfelle av en bar, med overprisede drinker. Og det er derfor den lokale, kunnskapsrike guiden vår er et must. De tar dere med til de beste stedene i byen, med den beste atmosfæren og de billigste drinkene! Men dette er mer enn bare en standard Barcrawl i Barcelona… siden dere til slutt kommer til å ende opp på den verdenskjente isbaren, Icebarcelona!

Slik fungerer det:

Den vennlige lokalguiden vår møter gjengen i sentrum. Gratis shots og rabatterte drinker er tilgjengelige på de ulike barene.

Det er ingen transport inkludert, men om dere vil ha det, kan guiden hjelpe dere med å fikse taxi. Vanligvis havner taksten på rundt 6€ per taxi (ca. 60 kroner).

Merk: Er dere en større gruppe (20+) ber vi dere om å kontakte oss på forhånd, siden isbaren ikke er like stor som de andre barene. Ellers kan det være dere ikke får plass.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.