Bagdad Liveshow i Barcelona – nyt et rykende hett show på en av Europas mest kjente sexklubber!

Nattklubben Bagdad blir ansett som en av de mest kjente sexklubbene i hele Europa. Klubben har vært i gang i over 40 år, helt siden 1975, så det er også en av de eldste sexklubbene vi har i Europa. Utdrikningslaget i Barcelona er ikke komplett uten en kveld innenfor de hedonistiske veggene i Bagdad!

Slik fungerer det:

Den erfarne lokalguiden vår eskorterer gjengen til klubben, som heldigvis ligger midt i sentrum, ikke så langt fra La Rambla. Når dere ankommer stedet får alle hver sin drink som vi spanderer. Dere trenger en stiv en for å kunne forberede dere for galskapen som venter!

Nyt det 2 timer lange showet og se på noen av de mest kjente spanske stjernene innen voksenunderholdning og de flotteste og mest lovende nykommerne i bransjen. Showet kommer helt sikkert til å få gjengen til å skrike etter mer og vi kan garantere at dette ikke er noe dere kommer til å glemme så lett!

Dette er noe man bare ikke kan gå glipp av når man er på guttetur i Barcelona, så bestill nå og sikre dere en plass!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.