Overnatting

Hotel

Budsjettovernatting Amsterdam

Hvor bør man bo i Amsterdam? Ikke tenk på det, vi har svartet! Dere får losji på et 1 stjerne hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til å kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

Transfer2 copy

Flyplass Transport

Rask overblikk:
  • Returtransport
Kort beskrivelse:
Guiden vår møter dere på flyplassen og en privat buss transporterer hele gruppen til hotellet. Ved hjemreise samler bussen dere opp 2,5 timer før flyet deres letter for å sikre at det er rikel
Les mer >
beers
Amsterdam The PissupSmurf  Supplied

Pissup Smurfen

Rask overblikk:
  • Engelsktalende Guide
  • Kortvokst person som Smurf
Kort beskrivelse:
Vårt villeste påfunn til dags dato! Har du noensinne undret deg over hva some skjedde med Gamle smurfen? Vi kan informere om at han har begynt å arbeide for oss, og skiftet navn til Pissup-smurf
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Kom til Amsterdam og møt på din nye blå venn.

Vi sørger for et billig, men lekker hotell for deg og dine kompiser. Vi vil presentere dere for en ny venn, en blå en sådann, som vil ta dere med rundt i byen. Det er smurfe fantastisk å drikke sammen med disse små blå karene!