Overnatting

Hotel

Budsjettovernatting Amsterdam

Hvor bør man bo i Amsterdam? Ikke tenk på det, vi har svartet! Dere får losji på et 1 stjerne hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til å kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
party club bar drinks 3

Festgjeng på Barcrawl

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • Felles barcrawl
  • 2 shots per person på hver bar
  • Inngang til nattklubb
Kort beskrivelse:
Festgjeng på Barcrawl – bli med en gruppe likesinnede mennesker på den beste barcrawlen i Amsterdam! Dette er en felles barrunde, der dere blir med en hel festgjeng på barcra
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Denne flotte pakketuren inkludere innlosjering på et billig, men lekkert 1-2 stjerners hotell. I tillegg til hotellet, innholder pakken besøk på 5 forskjellige barer sammen med andre grupper. Ved første bar starter vi festen med 1 time gratis shots.

GOD FEST!