Overnatting

Hotel

Luksushotell i Amsterdam

Hvor bør man bo i Amsterdam? Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag og gutteturer. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn.

Dere kan velge mellom 2, eller 3 personer på hvert rom. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere bør dra ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxiselskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

Transfer2 copy

Flyplass Transport

Rask overblikk:
 • Returtransport
Kort beskrivelse:
Guiden vår møter dere på flyplassen og en privat buss transporterer hele gruppen til hotellet. Ved hjemreise samler bussen dere opp 2,5 timer før flyet deres letter for å sikre at det er rikel
Les mer >
beers
party club bar drinks 4

Pissup Barguide

Rask overblikk:
 • Engelsktalende Guide
 • Gratis velkomstøl i den første baren.
Kort beskrivelse:
Hvorfor kaste bor tid på å vandre rundt i en ukjent by og lete etter de beste barene? Vær flyvende fra starten med vår Pissup Barguide. En av våre erfarne lokale guider møter dere på h
Les mer >
beers
Vilnius Strippers and Yacht Tour on Stag DO

Kanalrundtur m/ Stripping & Øl

Rask overblikk:
 • Privat Båtleie
 • Kaptein
 • Stripper
 • Fri bar m/ øl, sprit, vin og brus
Kort beskrivelse:
Cruise langs de berømte kanalene i Amsterdam i deres egen privatleide båt, mens dere kan nyte byens severdigheter med et par vodkashots og Hollands Hotteste Hunkjønn! Vår guide møter de
Les mer >
beers
Amsterdam Steak Dinner with Pissup Stag Do

Biffmåltid

Rask overblikk:
 • Steak&Fries-måltid
 • Velkomstshot
 • To gratis øl
Kort beskrivelse:
Tjaa, noe fast føde skal det innabords - det er viktig å holde koken under en intens Amsterdam-tur! Det blir en lang natt, så du får brug for noe å styrke magen med før alkoholtorture
Les mer >
 • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Dette er ikke hvilken som helst Amsterdam pakkereise; dette er pakkereisen for dere som ønsker ta den helt ut, uten å spare på noe.

Dette er jo tross alt byen hvor man ikke holder tilbake - hvor man møter på spesielle coffeeshops til crazy smurfer. Enkelte ting kan koste mer enn andre i Amsterdam, men hvis du er villig til å kjøre full pupp, kan vi organisere en super helg for deg og gjengen.

Du kan fint være klein søndag morgen da du vil våkne opp i et svært bra hotell som er inkludert i VIP Amsterdam Wipeout-pakken.