Kaller alle tøffe karer som vil ha en gal og morsom opplevelse. Hva sier dere til off-roadkjøring med firhjuling i Amsterdam? Det vil garantert på adrenalinet til å pumpe.

Dette er ekte, skitten moro! Bare hopp på firhjulingen og kappkjør med kompisene dine. Firhjulingene våre er spesielt bygget for røft terreng og dere kommer til å kunne nå ekstremt høy fart. Alt nødvendig sikkerhetsutstyr er inkludert og dere kommer til å få instruksjoner av profesjonelle instruktører før dere kan begynne å kjøre.

Vi anbefaler at du tar på deg noen gamle klær som du ikke er så redd for, ellers kommer du nok til å banne som en gammel sjømann etterpå på grunn av all gjørme. Og ingen alkohol før dere hopper på firhjulingene, av åpenbare grunner.

Merk: Det kommer til å være 1 firhjuling per 2 personer, dere kommer altså til å dele – men alle skal få 45 minutters kjøring hver på firhjulingene.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.