Det sies at de mest minneværdige turene skapes med mennesker man møter på selve turene. Så hvorfor ikke møte en gruppe med likesinnede individer og få den beste gruppen med på pubcrawl i byen? Guiden deres møter dere ved hotellet og tar dere med til møtestedsbaren. Her er dere i en time mens gruppens andre medlemmer ankommer. Men ta det med ro, dere kommer ikke til å kjede dere, for mens dere venter kan dere drikke så mange Vodka og Vodka Cranberry shots som dere har lyst til. Helt GRATIS!

Så snart alle har kommet, blir dere ført samlet gjennom byen og besøker 5 av de beste barene og mottar ikke en, men 12 gratis shots ila av kvelden. Etter pubcrawlen blir dere tatt med til en av byens beste nattklubber så dere kan danse natten lang, med alle de nye vennene deres. Spørsmålet er om det å se severdigheter i Amsterdam blir så lett dagen derpå...helt om natten, helt om dagen sa du?

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.