Kanalcruise & Pupper i Amsterdam – opplev den nederlandske hovedstaden slik den skal oppleves!

Utforsk de verdenskjente kanalene i Amsterdam og få med dere alle de viktigste severdighetene. Samtidig har dere UBEGRENSET med alkohol og en flott nederlansk dame som danser for dere!

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med på et kanalcruise gjennom byen på deres egen private båt. Gjengen kommer til å kunne nyte et 1,5 timers langt privat partycruise med ubegrensede mengder øl. Det kommer også til å være et strippeshow som utføres av en av de vakreste danserne Amsterdam har å tilby. Og vi vet jo alle hvor mange flotte damer som finnes i denne byen! Vi tar bare inn strippere fra det beste strippebyrået i hele Amsterdam.

Dette er et PRIVAT kanalcruise! Du og kompisene dine kan altså lene dere tilbake og slappe av uten en eneste bekymring. Mens dere seiler gjennom kanalene i den nederlandske hovedstaden!

Dette er den absolutt beste måten å oppleve Amsterdam på! Kapteinen kan også stoppe på visse barer om dere ønsker det. Men dette går da utover tiden dere får på båten.

Ta kontakt med oss og bestill et Kanalcruise & Pupper til utdrikningslaget i Amsterdam!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.