Stadionomvisning hos Ajax Amsterdam – hva sier dere til å besøke en av fotballens mest suksessfulle klubber noensinne?

Ajax Amsterdams trofékabinett er fullstendig overfylt med pokaler, siden de har vunnet noen av de største utmerkelsene innen fotball. De er et av kun fem lag som har gjort seg fortjent til å beholde et Champions League-trofé, siden de vant den tre år på rad fra 1971-1973.

Ajax siste internasjonale trofé var VM i fotball i 1995 og Champions League i 1995, der de ble slått av Milan i finalen. Det følgende året tapte de Champions League-finalen på straffer mot Juventus. Bli med og se bak kulissene til et av Europas mest dekorerte fotballag og hjemmet til taktikken Total Football.

På omvisningen kommer dere til å være sammen med andre folk i en felles omvisningsgruppe. Dere får inngang til stadionet og museet og til slutt blir det mulig å ta seg en titt i klubbutikken.

Transport er ikke inkludert i denne aktiviteten, så dere må komme dere til stadionet på egenhånd.

Merk: Det er lurt å være ute i god tid, minst 10 minutter før omvisningen begynner. Kommer dere ikke i tide må dere ta neste omvisning. Når billettene er utstedt kan de ikke bli refundert, men de er gyldige hele året ut og dere kan derfor bruke dem senere hvis noe skulle dukke opp.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.